Ποιοι είμαστε

Φέρνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επαναστατική στάμπα που αλλάζει χρώμα στο φως του ήλιου! Το κατάλληλο προϊόν λοιπόν στην καταλληλότερη χώρα που έχει πάντα Φως! και Ήλιο!  Χαρείτε τα ρούχα της Sunstricks όλες τις εποχές του χρόνου και στις δύο εκδοχές της, την ασπρόμαυρη και την πολύχρωμη.

Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μία πρωτοποριακή καινοτομία, που εφαρμόζεται πάνω στα ενδύματα. Οι στάμπες μας, είναι ασπρόμαυρες όταν δεν τις βλέπει ο ήλιος, σταδιακά παίρνουν χρώμα και γίνονται πολύχρωμες όταν εκτίθενται σ’ αυτόν και στη συνέχεια επιστρέφουν στο αρχικό τους χρώμα σε εσωτερικούς χώρους. Δύο ρούχα σε ένα! Μία καινοτόμα τεχνοτροπία λοιπόν! Ηλιακά μεταβαλλόμενα χρώματα σε t-shirts, μακρυμάνικα μακό, φούτερ κολλεγίου και φούτερ με κουκούλα (και τσέπη «καγκουρώ»).

Και τις στάμπες αυτές τις τυπώνουμε σε ρούχα που φτιάχνονται από βαμβάκι ύψιστης ποιότητας – Ελληνικής ραφής!

Πόσες φορές θα σκεφτήκατε «μήπως αυτό το ρούχο να είχε μία άλλη στάμπα..» Και δε μείνατε κατά βάθος ευχαριστημένοι με την επιλογή σας!

Είμαστε περήφανοι, καθώς είμαστε προσανατολισμένοι στον πελάτη – customer oriented!

Δεν είναι σκοπός μας να παράγουμε μαζικά και να εγκλωβίζουμε τον καταναλωτή σε 3-4 επιλογές ρούχων και σταμπών, αντιθέτως: Σας δίνουμε τη δυνατότητα να Περιηγηθείτε, να Διαλέξετε τις στάμπες , να Επιλέξετε τα ρούχα και να Φτιάξετε το δικό σας ρούχο. Και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί! Τέρμα λοιπόν τα βαρετά, φτάνει πια τα «μία από τα ίδια» t-shirts και ενδύματα.

Τα ρούχα της Sunstricks φτιάχνονται από βαμβάκι ύψιστης ποιότητας, έχουν στάμπες με αξεπέραστες λεπτομέρειες, μοναδικά σχέδια που χρωματίζονται με το φως της ημέρας και παίρνουν έντονα, φωτεινά χρώματα όταν τα φοράτε στον ήλιο!

Απολαύστε τα!!!